Altındağ’a 16’ncı kadın eğitim merkezi

Güncelleme Tarihi:

Altındağ’a 16’ncı kadın eğitim merkezi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2009 00:00

Geçen dönemde açılan 16 kültür merkezinin ardından yapımı tamamlanan Hacılar Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, törenle hizmete girdi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliği yaptığı törene, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf da katıldı. Törende sahneye ilk olarak Altındağ Belediyesi Seyfi Demirsoy Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi Karadeniz Halk Oyunları Ekibi çıktı.

İzleyenlerden büyük alkış alan gösterinin ardından Başkan Veysel Tiryaki törenin açılış konuşmasını yaptı. 2009 Yerel Seçimleri’nden sonra, yedi ay gibi kısa bir sürede dört yeni tesisin açılışını yaptıklarını belirten Tiryaki, “Bugün hizmete açtığımız Hacılar Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile birlikte kültür merkezlerimizin sayısı 17’ye çıktı. 50 yılda yapılamayan bu yatırımları, Hacılar gibi Ankara’nın en eski ancak en çok unutulan mahallelerinden birinde açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Kadın merkezlerinin kazandığı büyük başarının ardından bu dönemin müjdesini “Gençlik Merkezleri” olarak açıklayan Tiryaki, “Bu beş yıl içinde yapacağımız 20 gençlik merkezi sayesinde de 30 bin gencimize ve çocuğumuza ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!