Altın madalya devlet konservatuarına

Güncelleme Tarihi:

Altın madalya devlet konservatuarına
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2012 00:00

Sevda Cenap And Müzik Vakfı tarafından verilen Vakıf Onur Ödülü Altın Madalyası’na bu yıl Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı layık görüldü.

Haberin Devamı

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı’nın ülkemiz çoksesli müziğine büyük emeği geçmiş besteci yorumcu, eğitimci veya kuruma katkılarından dolayı Vakfın ve müzikseverlerin şükranlarını sunmak üzere her yıl takdim ettiği “Vakıf Onur Ödülü Altın Madalyası” 25’nci sahibini buluyor. Madalyanın bu yılki sahibi, bugüne kadar birçok öğretmen, besteci ve sanatçıların yetiştiği kuruluşu 1935 yılına dayanan bir kurum olan Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı oldu.

TÖREN 6 ARALIK’TA

6 Aralık 2012, Perşembe akşamı saat 20.30’da MEB Şura Salonu’nda yapılacak törenle ödül verilecek. Konservatuarın vereceği konserle devam edecek olan tören her yıl olduğu gibi kokteyl ile sona erecek. Şef Erol Erdinç yönetimindeki Hacettepe Senfoni Orkestrası, Ulvi Cemal Erkin, Köçekçe, Tchaikovsky, Çiçeklerin Dansı, Brahms, Macar Dansı, Haçaturyan, Kılıç Dansı eserlerini seslendirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!