Altın golle şampiyonluk kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Altın golle şampiyonluk kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2012 20:38

Buz Hokeyi Gençler Ligi’nde sezon tamamlanırken, Başkent Yıldızları zirveyi tek yenilgi aldığı Kocaeli BŞB’ye kaptırdı.

Haberin Devamı

Türkiye Genç Erkekler Buz Hokeyi Ligi’nde sezon tamamlanırken, şampiyonluk Kocaeli’ne gitti. İkincilikte kalan Başkent Yıldızları, ligdeki tek yenilgisini finalde altın golle alıp zirveyi Kocaeli BŞB Kağıtspor’a kaptırdı.

Ankara Üniversitesi SK, Ankara BŞB, Başkent Yıldızları, Kocaeli BŞB Kağıtspor, Erzurum Gençlik SK, Erzurum Büyük Okyanus SK, İstanbul Buz Korsanları SK ve Boğaziçi Paten Spor Kulüpleri’nin katılımı ile yapılan Gençler Ligi 7. hafta maçları ile sonuçlandı.

Son hafta karşılaşmaları Ankara’da oynanırken, Gençler Ligi’nde şampiyonluğu Kocaeli BŞB, ikinciliği Başkent Yıldızları, üçüncülüğü ise Erzurum Gençlik ve Spor Kulübü aldı.

Ankara’da Buz Pateni Tesislerinde yapılan ödül töreninde, Başkent ekibine ikincilik kupasını, Buz Hokeyi Federasyonu Başkan vekili Adnan Özdemir verdi.

Haberin Devamı

Sezon tamamlanırken, en iyiler de belirlendi:

En iyi kaleci Erzurum Gençlik Spor Kulübü’nden Tolga Bayburtlu, en iyi defans Başkent Yıldızları Spor Kulübü’nden Fırat Erdem, en iyi forvet Başkent Yıldızları Spor Kulübü’nden Gökalp Solak, en değerli oyuncu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü’nden Taha Afal seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!