Alışveriş merkezleri anneler icin süslendi

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş merkezleri anneler icin süslendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2010 21:45

Alışveriş merkezleri, Anneler Günü’nü birbirinden renkli dekorlar, etkinlikler ve yarışmalarla karşılıyor. Annesine hediye almayı son dakikaya bırakanlar ve annesiyle birlikte eğlenceli vakit geçirmek isteyenler alışveriş merkezlerine koşuyor.

Haberin Devamı

Şehit annelerine 10 katlı pasta

OUTLET konseptiyle ön plana çıkan Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, Anneler Günü’nde sosyal etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. 9 Mayıs Anneler Günü’nde birbirinden farklı ve keyifli aktivitelere ev sahipliği yapacak alışveriş merkezi, ‘Anneler Günü Hediyeniz Optimum’dan’ sloganıyla bir kampanya başlatıyor.Sportmen anneler için ücretsiz buzda kayma fırsatının yanı sıra uzmanlar eşliğinde Sağlıklı Yaşam Söyleşisi, annelere özel hazırlanan 10 katlı pastanın şehit anneler ile birlikte kesilmesi, trio dinletisi ve sürpriz hediyeli yarışmalar düzenliyor.

Tüm annelere görsel şölen

MiMARi tasarımıyla ilgi çeken Armada Alışveriş ve İş Merkezi, Anneler Günü’nü coşkuyla kutlayacak.Armada’dan 1 Mayıs - 31 Temmuz tarihlerinde yapacağınız her alışverişte, anne ve babalar için değerli hediyelere ulaşma şansınız artıyor. Anneler ve Babalar Günü’nü kapsayan tarihler arasında devam eden kampanyalar ile 50 TL ve katları tutarında yapılan alışverişte, iki ziyaretçi Volvo marka bir araca sahip olacak. Pazar günü yapılan alışverişlerde ise hediye kazanma şansı iki kat artacak. Armada Çocuk Kulübü ise, 8 - 9 Mayıs tarihlerinde 14.00 - 19.00 saatleri arasında annelere ve çocuklara birbirinden eğlenceli yarışmalar düzenleyecek. Ayrıca, Arkaikart Atölyesi’nde sergilenecek olan kadın figürlü yağlıboya eserlerle Anneler Günü’ne özel görsel şölen yaşatılacak.

Sahne annelerin

Haberin Devamı

SÖĞÜTÖZÜ’nde bulunan outlet alışveriş merkezi VIA/LIFE, hem annenize en güzel hediyeleri almak hem de onunla birlikte eğlenceli bir gün geçirmek için tam anlamıyla biçilmiş kaftan. Annelere özel birbirinden eğlenceli aktiviteler düzenleyen VIA/LIFE, Anneler Günü’nde annelerinizi karanfiller ile karşılayacak.Anne olma duygusunu en iyi şekilde anlatan şarkıların gün boyunca yayınlanacağı merkezde, anneler için çok renkli ve eğlenceli aktiviteler düzenlenecek. Alışveriş merkezi içine annelerin şarkı söylemesi için  özel bir sahne kuracak olan VIA/LIFE, ‘En Güzel Sesli Anne Yarışması’ düzenleyecek. Yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm annelere sürpriz hediyeler armağan edecek. Anneler yarışırken çocuklar ise ‘Annesinin Kopyası Resim Yarışması’ ile annelerinin sahnedeki resimlerini çizecek. 

Acity yılın annesini seçti

Haberin Devamı

ACITY Outlet AVM müşterileri, Emine Sipahioğlu’nu yılın annesi seçti. Muğla’nın Fethiye ilçesinde, çocuklarının dersane ücretini ödeyemediği için hapse düşen ve oğlu Soner Semih’in intihar ettiği  Emine Sipahioğlu yılın annesi seçildi.Emine Sipahioğlu bu hafta ankara’ya gelerek ödülünü alacak. Sipahioğlu’nun diğer çocuğuna da üniversiteyi kazanması durumunda Acity Outlet AVM tarafından bir yıl burs verilecek.Acityoutlet AVM Genel Müdürü Çetin Akçan, geçen ay içerisinde yaptıkları bir anketle yılın annesini belirlediklerini kaydetti. Akçan, “Trajik bir olay yaşayan Emine Sipahioğlu, yaptırdığımız ankette yılın annesi seçilmiştir. Toplumu derinden yaralayan bu olaya maruz kalan Emine Sipahioğlu’na ulaştık ve yılın annesi seçildiğini söyledik.

Anneler Günü kupası

Haberin Devamı

ADININ anlamını Samanyolu’nda yer alan akrep takım yıldızından alan Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Anneler Günü adına yakışan bir şekilde kutlanıyor. Etlik Kasalar’daki Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Anneler Günü’nde özel bir kampanyaya imza atıyor. Anneler için kişisel bakım günleri düzenleyen alışveriş merkezinde anneler kendilerine özel kurulacak standlarda hizmet alabilecekler.

Minik ressamlar boy gösterecek

CEPA Alışveriş Merkezi, Anneler Günü’ne özel bir kampanya başlattı. 9 Mayıs tarihine kadar aynı gün içerisinde minimum 250 TL alışveriş yapan ziyaretçiler, bir hediye kazanma şansı yakalayacak. CEPA, bunun yanı sıra annesine sevgisini farklı yollardan göstermek isteyenler için de keyif dolu etkinlikler düzenliyor. Anneler Günü’ne özel “Minik Ressamlar” etkinliği, 9 Mayıs’a kadar aynı gün içerisinde minimum 150 TL’lik alışveriş yapan ebeveynlerin 4-9 yaş arası çocuklarını kapsıyor.

Haberin Devamı

Sınırsız eğlence sizleri de sarsın

ALTERNATİF bir yaşam alanı yaratma amacında olan Kentpark, karşılıksız sevgi sunan anneler için “Annelerimize sonsuz şükranlarımızla” başlığıyla Anneler Günü’nü kutluyor. Gün boyunca sürecek olan sürpriz hediyeler, canlı müzik ve annelerin çocuklarıyla birlikte katılacağı eğlenceli animasyonlar Kentpark’ta sizleri bekliyor. Sürprizlerine Mayıs ayı boyunca devam edecek olan Kentpark, yaz aylarında da tüm ankara’ya sınırsız eğlence sunacak.

Kırmızı güllerle annenizi karşılayın

ankara’nın en büyük outleti olma özelliğini taşıyan Forum ankara, Anneler Günü’nü birbirinden renkli etkinliklerle kutlayacak. Merkezi ziyaret eden tüm annelerin kırmızı güllerle karşılanacağı özel günde, 9 Mayıs tarihinde bir seferde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese buharlı ütü armağan edilecek. Anneler gününe özel indirimler, kampanyalar ve sürprizler de Forum Outlet’te anneleri bekliyor olacak. Ziyaretçilerini haftanın her günü farklı bir indirim ve kampanyayla karşılayan Forum Outlet’in geniş ürün yelpazesi arasından her keseye uygun hediye bulmak mümkün.

Yaşar sesiyle büyüleyecek

Haberin Devamı

PANORAPARK ankara’nın alternatif konser mekanı olarak sezonu “Anneler Günü” öncesi Yaşar konseri ile açtı. Dün akşam saat 20.00’de yapılan konserle, Panora eğlenceli bir Anneler Günü kutlamasına ev sahipliği yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!