Akyurtlu muhtarlar dernekleşti

Güncelleme Tarihi:

Akyurtlu muhtarlar dernekleşti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 10:41

Akyurtlu muhtarlar dernekleşti

Haberin Devamı

Hakkı TÜRKDAĞ/AKYURT(Ankara), (DHA)-ANKARA'nın Akyurt İlçesinde 26 mahalle muhtarı bir araya gelerek Akyurt Muhtarlar Derneği kuruldu. Derneğin açılışına Akyurt Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Şener, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen A. Taner Demiroğlu, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı, 26 mahallenin Muhtarları ile vatandaşlar katıldı. 26 mahalle muhtarı ile birlikte açılış kurdelesini kesen Kaymakam Tuğba Yılmaz, birlikten güç doğacağını söyledi
Akyurt Muhtarlar Derneği Başkanı olan ve Elecik mahallesi muhtarı Rasim Köse yaptığı konuşmada, " 7 gün 24 saat bıkmadan, usanmadan, yorulmadan yeri geldiği zaman kazma kürek çalışarak hizmet eden ve mahalleme daha iyi nasıl hizmetler getirebilirim diye sürekli gayret içerisinde çalışan 26 mahalle muhtarları olarak bir araya geldik. Birbirimizle fikir alışverişi ve dayanışma halinde olabileceğimiz bir çatının olmasına karar vererek bu derneğimizi kurduk. Başta derneğimizin kurulmasında bize her türlü desteği ve imkanı veren kaymakamımıza ve Akyurt belediyemize teşekkür ediyoruz. İnşallah 26 mahalle muhtarları olarak bir araya gelmemizi sağlayacak bu çatımızın altında mahallelerimiz başta olma üzere ilçemize güzel hizmetler kazandırmamıza vesile olacaktır." dedi.
Akyurt Kaymakamı Tuğba Yılmaz ise konuşmasında birlikten güç doğacağını belirterek, "Birlikten dirlik, birlikten güç olur. Bu gücün de ilçemize hizmetler olarak yansıyacağından eminim. 26 mahallemizin muhtarları bir köprü görevi kurarak vatandaşların isteklerini bizlere bildiriyorlar. Bizler de elimizden geldiği kadar destek ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Derneğimiz ilçemize hayırlara vesile olur" dedi.
Açılış kurdelesini Kaymakam Tuğba Yılmaz ile birlikte 26 mahalle muhtarı kesti. Açılışın ardından çay ve kuru pasta ikram edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!