Aksesuar buluşması

Güncelleme Tarihi:

Aksesuar buluşması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2017 01:00

Modacı Seren Erdoğan, 2017 İlkbahar/Yaz aksesuar konulu bir atölye çalışması düzenledi. Etkinlikte kişiye özel aksesuarlar yapıldı ve elde edilen gelir, Mehmetçik Vakfı’na bağışlandı.

Haberin Devamı

Modacı Seren Erdoğan’ın atölye çalışmasına Ankara cemiyet hayatından isimler katıldı. 25 kişi ile gerçekleştirilen etkinlikte Erdoğan, yeni sezonun modası hakkında ipuçları verdi. Genç modacı, 2017 yılının rengi olarak yaprak yeşili seçildiğini ifade ederek, “İçerisinde sarı tonları da barındıran bu canlı yeşil renk, doğanın yeniden canlandığı baharın ilk günlerini çağrıştırıyor. Yeşil renk, dünyaya umutlu ve iyimser bir şekilde bakmamızı amaçlıyor” dedi. 

BROŞ VE İRİ AKSESUAR

2017 yılının modası olacak takılara da değinen Seren Erdoğan, eskilerde kalan broş modasının bu sezon kendini göstererek trend listesine girdiğini anlattı. İri aksesuar kullanımının 2017’de moda olacağını söyleyen başarılı modacı, “İri tokalı kemerler bu senenin favorilerinden. Bu sezon kendini göstermeyen, küçücük aksesuarlarımızı bir kenara bırakıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!