AK Parti’li Ünal: Asfaltsız caddeler insana eziyet oluyor

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’li Ünal: Asfaltsız caddeler insana eziyet oluyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2021 00:41

Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Meclisi ve AK Parti Meclis Üyesi Fatih Ünal, Altındağ Güneşevler Mahallesi 47. Cadde’de yapılan altyapı çalışmasının ardından caddenin ABB tarafından asfaltlanmamasını eleştirdi.

Haberin Devamı

“Asfaltsız caddeler insanlara eziyet oluyor” diyen, Ünal şunları söyledi: “Yaklaşık 5 ay önce altyapı çalışması başlatılmış bir müddet toprak olarak beklemiş. Ardından Büyükşehir gelmiş tüm caddenin asfaltını kazımış. 45 gündür hâlâ asfaltı atılmamış. İki kere elektrik kablosunu kopartmışlar. 20 gündür doğalgaz yok, boruyu patlatmışlar. Yine kendimiz gördük su borusu patlamıştı, boşa akıyordu. Burası Kızılay’a 10 dakikalık mesafede bir cadde. Başkent’in ortasındaki bir caddenin bu görüntüsü üzücü.

KASIT OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ

Ankara’ya gerçekten yazık. Vizyonsuz CHP belediyeciliği, iş bilmez Mansur Yavaş ve yönetimi Ankaralıları cezalandırıyor. En basit işlerin üstesinden bile gelemeyen beceriksiz bir Büyükşehir yönetimi ile karşı karşıyayız. ‘Kaldırım yapılmasın, asfalt atılmasın’ diyeceklerine Ankara’nın caddelerindeki bu sıkıntıları bir an önce gidermeye baksınlar. Asfaltsız caddeler insanlara eziyet oluyor. Tam kapanmada fırsat varken asfaltı atılsa insanlar da eziyetten kurtulsa keşke. Özel olarak Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı önünde de binaya giriş için düzenleme yapılmazken cadde üzerindeki diğer binalara giriş için düzenleme yapılmış. Burada kasıt olduğunu düşünüyoruz. Vatan uğruna canların ortaya koyan, ayağı protez olan, tekerlekli sandalye ile buraya gidip gelen gazilerimiz bu binayı kullanıyor. Bir an önce buradaki sıkıntı giderilsin insanlara eziyet olmasın.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!