AK Parti yeni genel başkanını seçiyor (2)

Güncelleme Tarihi:

AK Parti yeni genel başkanını seçiyor (2)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2016 11:14

AK Parti yeni genel başkanını seçiyor (2)

Haberin Devamı

BİNALİ YILDIRIM'I KABİNE ÜYELERİ KARŞILADI
AK Parti Genel Başkan Adayı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti'de yeni genel başkanının seçileceği 2'nci Olağanüstü Büyük Kongre'nin yapıldığı salona partililerin yoğun ilgisi eşliğinde girdi. Kongre salonunun girişinde kabine üyeleri tarafından karşılanan Binali Yıldırım, AK Partili bakanlar ve milletvekilleriyle tokalaşarak, salona girdi.
AK Parti'de 3'üncü genel başkanının seçileceği 2'nci Olağanüstü Büyük Kongre, 'Binali Yıldırım'la Kutlu Yürüyüşe Devam' ana temasıyla başladı. AK Parti Genel Başkan Adayı Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, kongrenin yapıldığı Ankara Arena Spor Salonu'nun girişinde aralarında Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek ve Yalçın Akdoğan'la, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği (AB) Bakanı Volkan Bozkır, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun bulunduğu kabine üyeleri tarafından kapıda karşılandı.
PARTİLİLERLE 'SELFİE' ÇEKTİRDİ
AK Parti Genel Başkan Adayı Yıldırım'a kongre salonundaki partililer yoğun ilgi gösterdi. Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, partililerle selamlaşarak, kırmızı karanfil dağıttı. AK Parti Genel Başkan Adayı Yıldırım, partililerle 'selfie' de çektirdi.
Ümit KOZAN- Bahar DEMİREL- Nursima KESKİN/ANKARA, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!