ADOB’ta geniş repertuvar

Güncelleme Tarihi:

ADOB’ta geniş repertuvar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2017 14:26

Ankara Devlet Opera ve Balesi 2017-2018 sezonunda zengin bir seçkiyi Başkentli sanatseverler ile buluşturacak. La Travita, Carmen, IV. Murat, Paris Hayatı adlı opera temsillerin yanı sıra Zorba, Amadeus, Harem ve Fındıkkıran gibi eserler bale sahnesinde olacak.

Haberin Devamı

Devlet Opera ve Balesi’nin 2017-2018 sanat sezonu repertuarı, düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı. Opera Binası’nda gerçekleşen toplantıya Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Selman Ada ile Ankara, İstanbul, İzmir, Mersin, Samsun ve Antalya müdürleri katıldı. Ankara Devlet Opera ve Balesi repertuarını, Ankara Müdürü Metin Turan açıkladı. Turan, bu yıl oldukça zengin bir seçkinin Ankaralı sanatseverlerle buluşacağını aktardı. Turan, opera ve operet olarak; La Travita, Carmen, IV. Murat, Paris Hayatı, La Boheme ve Çingene Baron eserlerinin; bale olarak Zorba, Bach Alaturka/Danzon, Amadeus, Harem ve Fındıkkıran’ın repertuarda yer aldığını belirtti.

ÇOCUKLAR İÇİN SİHİRLİ DÜNYA

Dans Tiyatrosu’nun Töre; Modern Dans Topluluğu’nun Tango’s, Frida ve Seyahatname eserleriyle izleyici karşısına çıkacağını ifade eden Turan, Kanlı Nigar ve Bir Tenor Aranıyor müzikalleri ile Sihirli Dünya çocuk etkinliğinin de programda yer aldığını açıkladı.

Haberin Devamı

ZORBA’YA BÜYÜK İLGİ

ADOB, sezonu 2 Ekim Pazartesi günü La Traviata operasıyla açıyor. Sezonun merakla beklenen bale eseri Zorba’nın 7 Ekim’deki ilk temsilinin biletleri ise satışa çıkar çıkmaz tükendi.

BAKMADAN GEÇME!