ADOB sezonu açıyor

Güncelleme Tarihi:

ADOB sezonu açıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2016 15:34

ADOB, 2016-2017 sanat sezonunda 4 opera, 1 bale ve 1 çocuk oyununun prömiyerlerini yapacak. Yeni sezon, 1 Ekim’de ‘La Traviata’ operası ile başlayacak.

Haberin Devamı

Ankara Devlet Opera ve Balesi (ADOB), 2016-2017 sanat sezonunu gelecek ay açıyor. ADOB, geçtiğimiz sezonlarda sahnelenen eserlerin yanı sıra 4 opera, 1 bale ve 1 çocuk oyununun prömiyerlerini yapacak. “La Boheme”, “Il Signor Bruschino”, “Hoffman’ın Masalları”, “Paris Hayatı” operaları ile “Amadeus” balesi sezonun yeni eserlerinden. 

DEVAM EDEN ESERLER

Geçmiş sezonlarda Ankaralı izleyicilerin büyük ilgiyle takip ettiği, temsillerini kapalı gişe oynayan eserlerin yanı sıra diğer Devlet Opera ve Balesi müdürlüklerinde sahnelenen eserler de Ankaralı sanatseverlerle buluşacak.
“La Traviata, “Carmen”, “IV. Murat”, “Çingene Baron”, “Yarasa” operaları, “Hamlet”, “Harem”, “2’li Bale”, “Romeo ile Jülyet” klasik baleleri, modern dans topluluğunun “Cinderella”, “Frida”, “Fındıkkıran” eserleri ve “Kanlı Nigar”, “Bir Tenor Aranıyor” müzikalleri, bu sezon tekrar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Küçük izleyiciler içinse “Aliş İle Maviş” ve “Kalp Korosu” eserlerinin yanı sıra prömiyeri gerçekleştirilecek “Pamira ve Ağustos Böceği” adlı yeni çocuk oyunu da bu yılın repertuvarında yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!