ADEV’e adaylardan ziyaret

Güncelleme Tarihi:

ADEV’e adaylardan ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2023 22:09

Ankara’da bulunan Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (ADEV), farklı partilerden milletvekili adaylarını ağırlamaya devam ediyor. ADEV Başkanı Suat Yaralı, “Hem güzel ilçemiz Adilcevaz’ı tanıtıyor hem de vekil adaylarımızdan seçilmeleri halinde çalışmalarımıza destek olmalarını istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Ankara’da bulunan Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (ADEV) milletvekili adaylarını ağırlamaya devam ediyor.  ADEV Başkanı Suat Yaralı ve yönetim kurulu üyeleri, milletvekili adaylarını Sıhhiye’deki vakıf genel merkez binasında ağırlıyor.

Bu kapsamda 14 Mayıs seçimlerinde yeniden aday olan AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan ile AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ADEV’i ziyaret etti.  Milletvekilleri, yapılan çalışmalarla yapılacakları anlattı, vakıf üyelerinin talep ve önerilerini dinledi. ADEV Başkanı Suat Yaralı da vakıf olarak adaylardan seçildikten sonra destek beklediklerini ifade etti.

ADEV’e adaylardan ziyaret

Haberin Devamı

Ziyareti değerlendiren Yaralı şöyle konuştu: “Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı olarak başkent Ankara’da hemşehrilerimizin buluşma noktasıyız. Bitlis’e bağlı şirin bir ilçe olan Adilcevaz, Van Gölü sahili, Süphan Dağı, tarihi ve kültürel zenginliğiyle çok güzel bir ilçe. Hem ilçemizi tanıtmaya hem de hemşehrilerimiz arasında birlik ve beraberliği sağlamaya gayret gösteriyoruz. Birçok etkinlik ve buluşma düzenliyoruz. 14 Mayıs seçimleri nedeniyle milletvekili adaylarımızı da vakfımızda ağırlıyoruz. Ben Sayın Asuman Erdoğan ve Sayın Ekrem Çelebi’ye ziyaretleri için vakıf yönetimi adına teşekkür ediyorum. Kendileri vakfımıza her türlü desteği vereceklerini söylediler. Ayrıca vakfımız için gençlik merkezi, eğitim ve toplantı salonu olarak kullanabileceğimiz uygun bir yeri tahsis edeceklerinin sözünü aldık. Biz sayın adaylardan seçildikten sonra vakfımıza destek olmalarını bekliyoruz. Kendilerine seçimde başarılar diliyoruz.”

ADEV’e adaylardan ziyaret

Ramazan Bayramı’nda da, partisinden yeniden aday olan CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl ve CHP Ankara Milletvekili Adayı Deniz Çakır’ı vakıfta ağırladıklarını belirten Suat Yaralı, “Kapımız, gönlümüz herkese açık. Tüm adaylara bu demokratik yarışta başarılar diliyoruz. Barış içerisinde bir yarışın olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Milletvekili adayları da Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Suat Yaralı ile vakıf yöneticilerine ve üyelere misafirperverlikleri için teşekkür etti. Vakfın çalışmalarına destek olacaklarını ifade etti.

BAKMADAN GEÇME!