Adaylar için seçim fuarı

Güncelleme Tarihi:

Adaylar için seçim fuarı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2009 00:00

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde adayların ihtiyacı olan bütün ürünleri toplu olarak bir arada bulabilecekleri "Yerel Seçim 2009 Fuarı" Altınpark ANFA’da açıldı. Fuarda, adayların propaganda çalışmalarında kullanacakları seçim otobüslerinden, parti logo ve aday resimlerinin basılabildiği limon sıkacağına kadar her türlü tanıtım ve promosyon malzemeleri yer alıyor.

YEREL seçimlerde adayların ihtiyacı olan ürünleri toplu olarak bir arada bulabilecekleri "Yerel Seçim 2009 Fuarı" Ankara’da açıldı.

Demos Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Arslan, Altınpark ANFA’da yaptığı açıklamada, yerel seçimlere yönelik hizmet veren fuara katılan 135 firmanın, reklam ve promosyon alanındaki ürünlerini adaylara pazarlamaya çalışacaklarını söyledi.

Yerel seçimlere katılacak adayların fuarda, üç gün boyunca 11.00 ile 19.30 saatleri arasında ihtiyaç duyacağı hizmetleri verecek şirketlerle görüşme imkanına sahip olabileceklerini bildiren Arslan, "Tüm belediye başkan adaylarını, muhtarları ve seçime katılacak herkesi fuara bekliyoruz. Fuarda yok yok. Çünkü adayların ihtiyacından daha fazlasını bulabileceği bir fuar organizasyonu düzenledik" dedi.

Fuarda, adayların propaganda çalışmalarında kullanacakları seçim otobüslerinden, parti logo ve aday resimlerinin basılabildiği limon sıkacağına kadar bir çok tanıtım ve promosyon malzemesi yer alıyor.

Beş dakikada karavan

Kamera sistemi, reji odası, jeneratör, uydu, ses düzeni, hidrolik açılan sahne ve 20 metrekarelik bir ekrana sahip olan araçlar adayların beğenisine sunuluyor.

Fuarda, aday tanıtımları için WEB sitesi tasarımı, araç giydirme hizmetleri, parti logosunun bulunduğu araç tepe lambaları, parti logo ve aday resimlerinin basılabildiği halı, kağıt mendil, dart, şapka, atkı, termos, dikiş seti, bardak, bez terlik, limon sıkacağı, şemsiye, kalem, saat, çakmak, bardak ve tişört gibi bir çok ürün yer alıyor.

Seçim kamyonlarının yanı sıra şehirlerarası gezilerde kullanılabilecek ve adayların tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği seçim tırları, minibüsler, VIP araçlar ve mahalle seçimleri için özel olarak hazırlanmış seçim karavanları da fuarda sergileniyor.

20 adet üretilen ve beş dakikada kurulabilen, dar alanlarda kullanım imkanına sahip seçim karavanlarında iki LCD ekran televizyon, reklam panosu, jeneratör ve reji odası bulunuyor. Karavanlar 75 bin TL’den satışa sunuluyor.

Fuarda ayrıca Çin’den getirilen geri dönüşümlü parti bayrakları da satılıyor. Yerel seçimlere katılacak birçok adayın ziyaret etmesi beklenen fuar, 18 Ocak Pazar gününe kadar açık kalacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!