A.Gücü’ne özel hediye

Güncelleme Tarihi:

A.Gücü’ne özel hediye
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2020 02:24

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) ile Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği’nin (SGDD-ASAM) 2016 yılından bu yana ortaklaşa yürüttüğü “Al-Farah (mutluluğum) Çocuk ve Aile Destek Merkezleri’nde” eğitim gören çocuklar, Ankaragücü Başkanı Fatih Mert’e mozaik taşlardan yapılan kulüp logosu hediye etti.

Haberin Devamı

Salgın nedeniyle kurslara gidemeyen çocukların, A.Gücü logosunu bir aylık emek sonucu evde tamamladıkları belirtildi.
Başkan Fatih Mert, tüm şehrin Ankaragücü için kenetlendiği şu ortamda mülteci çocuklardan gelen hediyenin kendisini çok mutlu ettiğini belirtip, şöyle konuştu:
“Çok güzel bir eser ortaya çıkarmışlar. Mozaikten böyle bir şey yapmak sabır ve yetenek ister. Bizde ülkelerini terk etmek zorunda kalan çocuklara elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. İyi bir eğitim ve uygun şartlar sunulursa aralarından çok sayıda yetenekli sporcu çıkacağına inancım tam. İnşallah ileride yaptıkları katkılarla adlarını duyururlar.”

ÇOK ÖNEMLİ BİR MARKA

SGDD-ASAM Kurumsal İletişim Birim Sorumlusu Burç Tuna, A.Gücü’nün Başkent’in en önemli markalarından biri olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“1. Lig’den Süper Lig’e çıkıldığı dönemde de çocuklarla kulübü ziyaret etmiştik. Çocukların çoğu hayalini kurdukları çim sahayı ve futbolcuları ilk kez görmüştü. Öğrendikleri A.Gücü marşıyla da asırlık çınara destek verdiler. Futbolcuların gösterdiği ilgiyle mutlu olan çocuklar, aldıkları mozaik eğitimi sonucunda A.Gücü’nün logosu yapmaya karar verdiler.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!