A.Gücü’nde vizeler tamam

Güncelleme Tarihi:

A.Gücü’nde vizeler tamam
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2023 16:35

MKE Ankaragücü’nde yeni sezon hazırlıkları devam ederken, yönetim oyuncuların lisansları çıkarmayı sürdürüyor.

Haberin Devamı

Yeni transferler; Rafal Tadeusz Gikiewicz, Alper Uludağ, Efkan Bekiroğlu, Hayrullah Bilazer, Riad Bajic, Mert Çetin ve Cem Türkmen’in lisans işlemleri federasyon sistemine girildi.Geçen sezon ortasında kiralık gönderilen Federico Macheda ile devre arasında transfer edilen Hasan Ali Kaldırım ve Bevic Moussiti-Oko’nun lisansı ise çıkarılmadı.
Ankaragücü’nde lisansı çıkan futbolcular şöyle: Ali Sowe, Ali Kaan Güneren, Alper Uludağ, Anastasios Chatzigiovanis (Tasos), Andrej Dokanovic, Bahadir Han Güngördü, Doğukan Kaya, Efkan Bekiroğlu, Cem Tuna Türkmen, Enock Kwateng, Fıratcan Üzüm, Giorgi Beridze, Hayrullah Bilazer, Matej Hanousek, Mervan Yusuf Yiğit, Nihad Mujakic, Pedro Filipe Barbosa Moreira, Rafal Tadeusz Gikiewicz, Riad Bajic, Stylianos Kitsiou, Uros Radakovic ve Yıldırım Mert Çetin

Haberin Devamı

TEKNİK KADRONUN GÖZÜ RODRİGUES’TE

 

A.Gücü’nde vizeler tamam

Ankaragücü’nün yönetimi ve teknik kadrosu, Yunanistan’ın Olympiakos takımında forma giyen Garry Rodrigues’i bekliyor.
Daha önce Türkiye’de Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen Garry Rodrigues’i yeniden Süper Lig’e döndürmeyi planlayan sarı-lacivertliler, Garry Rodrigues konusunda temaslarını yoğunlaştırdı.
Olympiakos ile olan sözleşmesinin son yılına giren 32 yaşındaki Garry Rodrigues’in, kulübü ile olan kontratını sonlandırmaya çalıştığı öğrenildi. Rodrigues’in, Olympiakos kulübündeki sözleşmesinden doğan alacaklarını tahsil edebilmek için Yunan ekibinin idarecileri ile temasta olduğu, olumlu bir gelişmenin yaşanmasının ardından, oyuncunun sarı-lacivertli ekibe gelebileceği iddia edildi.
Galatasaray ile 78 maça çıkan Garry Rodrigues, sarı-kırmızılılarda 16 gol, 16 asistlik istatistik yakalamıştı.
Fenerbahçe formasıyla ise 29 müsabakada görev yapan kanat oyuncusu, 4 gol ve 6 asistlik skor katkısı vermişti.

TEKLİF GELDİĞİNDE TEREDDÜT ETMEDİM

A.Gücü’nde vizeler tamam

Haberin Devamı

Ankaragücü’nden, Fransa Lig’i ekiplerinden Nantes’a transfer olan Lamine Diack, teklif geldiğinde bir dakika bile tereddüt etmediğini ve hedefinin en üst seviyeye ulaşmak olduğunu söyledi.
Diack, yeni kulübüyle sözleşme imzalamasından ardından yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:
“Kulübün projesi beni ikna etti. Burada daha iyi öğrenebilir, oyun seviyemde ilerleyebilirim. Hedeflerim açık; en üst seviyeye ulaşmak. Senegal’de iken Ligue 1’i izledim. Mahallemde, Marsilya’yı desteklesem bile insanların benimle Nantes hakkında konuştuğunu sık sık duyardım. Bana burada çok şey anlatan Papy Djilobodji ve Kara Mbodj gibi oyuncular tanıyorum.
6 numara oynamayı tercih ederim, ikili mücadeleleri severim ama topla da aram kötü değildir.”

Haberin Devamı

BASKETBOLDA SEZON AÇILDI

A.Gücü’nde vizeler tamam

MKE Ankaragücü Basketbol Takımı, yeni sezona merhaba dedi. Başkent ekibi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertliler çalışmalarının ilk kısmını Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda yapacak. Türkiye Basketbol Birinci Ligi hazırlıklarının ilk etabını Ankara’da sürdürecek olan MKE Ankaragücü Basketbol takımı, 1-3 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Geleceğe Nefes turnuvasına katılacak.

BAKMADAN GEÇME!