A.Gücü yine krize girdi

Güncelleme Tarihi:

A.Gücü yine krize girdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2021 00:12

Sarı-lacivertliler, Visca’nın golü ile yenik duruma düşse de Endri ile çabuk cevap verip, devre arasına berabere girdi. 2. yarı Demba Ba’nın golüne karşılık gelmeyince, 90 dakikanın sonunda hayal kırıklığı yaşandı.

Haberin Devamı

Stat: Eryaman
Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu (**), Tarık Ongun (**), Alpaslan Dedeş (**)
Ankaragücü: Ricardo (**), Atakan (**), Erdi (*), Sarlija (*) (dk. 77 Cebrail *), Atila (*), Saba (**), Diousse (*) (dk. 55 Voca *), Lukasik (*) (dk. 80 Orkan *), Endri (**) (Dk. 55 Şahverdi *), Bolingi (*), Börven (*) (dk. 55 Paintsil *)
M.Başakşehir: Volkan (**), Rafael (**), Epereanu (**), Ponck (**), Hasan Ali (**), Visca (***) (dk. 88 Mehmet Topal), Mahmut (**), İrfan (***), Deniz (**), Chadli (*) (dk. 35 Alexic **), Gulbrandsen (*) (dk. 46 Demba Ba ***)
Goller: dk. 17 Visca, dk. 56 Demba Ba (M.Başakşehir), dk. 20 Endri (Ankaragücü)
Sarı-kartlar: Atakan, Atila (Ankaragücü), İrfan, Rafael, Alexic (Başakşehir)

A.Gücü yine krize girdi


MKE Ankaragücü, Süper Ligin 18. haftasında Medipol Başakşehir’e sahasında 2-1 yenilirken, hem yeni bir krize girdi hem de rakibine karşı iç sahada kazanamama geleneğini sürdürdü.
7. dakikada İrfan Can’ın ceza yayı üzerinden atığı şutu kaleci Friedrich, direk dibinde, iki hamlede kontrol etti.
17. dakikada Başakşehir öne geçti. Ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Visca, düzgün bir vuruşla uzak köşeden topu filelere gönderdi: 0-1.
19. dakikada Sarlija’nın pasını ceza sahasında kontrol eden Saba’nın kaleye giden vuruşunu Ponck uzaklaştırdı.
20. dakikada Ankaragücü beraberliği yakaladı. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Endri, açısı dar olmasına rağmen şık vuruşla skora dengeyi getiren golü attı:
40. dakikada Atila’nın, köşe atışı doğrudan kaleye yönelirken, Volkan, top tokatlayıp, kornere çeldi.
İlk yarı 1-1 sona erdi.

DEMBA BA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI

Konuk takımın Teknik Direktörü Okan Buruk, ikinci yarıya başlarken, Demba Ba’yı sahaya sürdü. Tecrübeli futbolca da 56. dakikada takını bir kez daha üstünlüğe taşıyan golü attı: 2-1.
Oyunun sonraki bölümünde Ankaragücü, yaptığı oyuncu değişiklikler ile maça tutunmaya çalışsa da başarılı olamadı ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Haberin Devamı

Notlar:

Haberin Devamı

ÇALIŞAN GAZETECİLERİ UNUTMADILAR

MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği kulüpleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Gençlerbirliği kulübünün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” denildi.
MKE Ankaragücü Kulübü de “Fikir işçisi olan değerli gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” paylaşımında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!