A.Gücü liderin peşini bırakmıyor

Güncelleme Tarihi:

A.Gücü liderin peşini bırakmıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2022 20:15

Sarı-lacivertliler, Kocaelispor’u deplasmanda 2-1 yenip, haftayı mağlup kapatan zirvedeki Ümraniyespor ile puanları yeniden eşitledi.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk hedefiyle yürüyen MKE Ankaragücü, 21. haftanın kritik maçında Kocaelispor’u deplasmanda 2-1 yenip, puanını 42’ye çıkartırken, lider Bereket Sigorta Ümraniyespor’u, zorlu yarışta puan olarak bir kez daha yakaladı.
Sarı-lacivertli ekibi galibiyete taşıyan golleri, Şahverdi Çetin ile Murat Uçar atarken, ev sahibi takım mücadelenin bir saati aşan bölümünü bir kişi eksik oynadı.
Bereket Sigorta Ümraniyespor’un derbi maçında İstanbulspor’a 1-0 kaybetmesinin ardından rakibiyle puanları eşitleme şansı bulan Ankaragücü bunu çok iyi değerlendirdi. İstanbul temsilcisi, 2 gol averajı ile liderlik koltuğunda oturuyor.

EREN VE ARİYİBİ TAKIMA DÖNDÜ

Tuzlaspor maçında olduğu gibi önceki günkü mücadelede de rakipler bir kişi eksik kalırken, Ankaragücü galibiyete son anlarda ulaşmayı başardı. Tuzlaspor müsabakasında Alperen Babacan, 3 puan getiren golü uzatma anlarında atarken, Kocaelispor karşılaşmasında da Murat Uçar 86. dakikadaki golü ile takımını galibiyete taşıdı.
Zorlu müsabakada, izinli olan Owusu ile sakatlığını tam olarak atlatamayan Pinto, görev yapmadı. İzolasyon süreçleri tamamlanan oyunculardan Eren Derdiyok 11’de maça başlarken, Ariyibi de ikinci yarıda sahaya girdi.
MKE Ankaragücü, ligin 22. haftasında Altaş Denizlispor ile kendi sahasında karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!