6 saatte sigaraya elveda

Güncelleme Tarihi:

6 saatte sigaraya elveda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2014 01:07

6 saatlik seminer sayesinde sigarayı bırakmayı vaadeden Allen Carr Kliniği Ankara’da faaliyete girdi. Terapist Aydoğan Tantürkü, “Yöntem sayesinde gerginlik ve stres yaşamadan, kilo almadan sigarayı bırakıyorsunuz” dedi.

Haberin Devamı

Dünya çapında 62 ülkede 200’den fazla merkezde sigarayı bıraktırma tedavisi uygulayan Allen Carr Kliniği, Başkent’te de açıldı. Ankara Allen Carr Kliniği Terapisti Aydoğan Tantürkü, sigara bağımlılığının yüzde 95 psikolojik, yüzde 5 ise fizyolojik olduğunu dile getirerek, “Allen Carr Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Semineri de psikolojik bir yöntemdir. Akapunktur, nikotin bandı ya da benzeri şeyler gibi fiziksel bir tedavi değildir” diye konuştu.

ÜCRETSİZ DESTEK GÖRÜŞMELERİ

6 saat süren seminerde sigaranın zararları ya da kötü yönlerinin gösterilmediğine dikkat çeken Tantürkü, şöyle konuştu: “Sigara içme mekanizması ve sigarayla nasıl baş edilebileceği anlatılıyor. 8-10 kişiyle yapılan 6 saatlik seansların sonunda tirkayiler son sigarasını içip sigarayı bırakmış ve mutlu bir şekilde ayrılıyorlar. Bu yöntem sayesinde gerginlik, stres ve depresyon yaşamadan kilo almadan sigarayı bırakıyorsunuz. Başarı oranımız yüzde 70. Kalan yüzde 30’luk kesim için 1 yıl içinde 3 saat süren bir seminer ücretsiz veriyoruz. Ayrıca destek için ücretsiz bire bir görüşmeler de yapılıyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!