5’te 1’i urmuş

Güncelleme Tarihi:

5’te 1’i urmuş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2007 00:00

Doktor korkusu nedeniyle yedi yıldır karnındaki tümörle yaşamını sürdüren Ayfer Eren’den 11 kilogram ağırlığında tümör çıkarıldı. Bağırsak mezonundan kaynaklanan tümör hastanenin patoloji kaplarına sığmadı.

BAĞIRSAK mezonundan kaynaklanan tümörle yedi yıldır hayatını sürdüren 55 kilogramlık Ayfer Eren’den 11 kilogram ağırlığında tümör çıkarıldı. Doktor korkusu nedeniyle nedeniyle ameliyat olmayan Eren’den çıkarılan tümör hastanenin patoloji kaplarına sığmadı.

Bir saat süren başarılı bir operasyon gerçekleştirdiklerini söyleyen Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Klinik Şefi Yardımcısı Op. Dr. Celal Dilektaşlı, "37 yıllık hekimim bu büyüklükte tümörle ilk kez karşılaşıyorum. Tümör artık çevre dokuları içine almış ve diğer organlara zarar vermeye başlamıştı. Hastanın böbrek rahatsızlığı
/images/100/0x0/55eab000f018fbb8f890510d
başlamıştı. O kadar büyüktü ki patoloji kabımıza sığmadı" dedi.

ARTIK KUŞ GİBİYİM

Ameliyattan önce 55 kg olan 39 yaşındaki Ayfer Eren ameliyattan sonra 44 kg kalınca kendini kuş gibi hafif hissettiğini söyledi. Eren, "Tümörün büyüklüğünü görünce şoke oldum. Yıllardır doktor korkunsunda içimde canavar büyütmüşüm. Kimse benim gibi bu kadar beklemesin. Hareketlerimi kısıtlamıyordu ancak çevreden gelen hamile misin sorularından sıkıldığım için artık dışarı çıkamıyordum. Sosyal hayatımı etkilemişti" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!