40 yıl gururu

Güncelleme Tarihi:

40 yıl gururu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2014 01:51

1974 yılında kurulan ve enerjiden inşaata, petrolden turizme pek çok sektörde faaliyet gösteren Pet Holding’in kuruluşunun 40. yılı özel bir gece ile kutlandı.

Haberin Devamı

Sheraton Otel’deki kutlamaya, holdingin kurucusu Güntekin Köksal ve ailesi, tam kadro olarak ev sahipliği yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal’la birlikte, eşi Pınar Köksal, kızı Zeynep Köksal Yaykıran ve damadı Emrah Yaykıran, Londra’da yaşayan kızı Ayşe Köksal Çetin ve diğer damadı Serdar Çetin’le konukları kapıda karşıladı.

SANAT, İŞ VE POLİTİKA BU GECEDE BULUŞTU

Geceye, politika, iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. 40. yıl kutlamasına katılanlar arasında Meclis Eski Başkanı Köksal Toptan, eski bakanlar Hikmet Sami Türk, Yaşar Okuyan, İstemihan Talay ve Ufuk Söylemez’in yanısıra ünlü besteci ve müzisyen Can Atilla gibi isimler yer aldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Güntekin Köksal, “Türkiye gibi yarını bile belli olmayan bir ülkede 40 yılı geride bırakmak sanırım bir başarı olsa gerek” dedi. Gecede, holding çalışanlarına teşekkür plaketleri verildi. İlerleyen saatlerde ise opera sanatçısı Hakan Aysev sahneye çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!