40. doğum gününü dostlarıyla kutladı

Güncelleme Tarihi:

40. doğum gününü dostlarıyla kutladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2012 00:00

Türkiye’nin önemli organizasyon firmaları arasında yer alan Organizer’in ortaklarından Sermurat Küçükgül, 40. yaş gününü kutladı.

ORGANİZASYON alanında yaptığı işlerle adını sıkça duyuran Ankara firması Organizer’in ortaklarından ve Ankara Yelken Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Sermurat Küçükgül, 40. yaş gününü dostlarına verdiği davet ile kutladı. Ankara Yelken Kulübü’nde verilen davette, Küçükgül’ü eşi Nergis, kızı Lara ile arkadaşları da yalnız bırakmadı.
Soğuk havaların devam ettiği Ankara gecesinde kulüp girişinde doğum günü partisine gelen konuklara renk değiştiren kupalarla sıcak şarap ikramı yapılırken, kulüp mutfağında özenle hazırlanan narlı balık ise damak tadına hitap etti.

40 ama 35’i kutluyoruz

Arkadaşlarıyla tek tek ilgilenen Küçükgül, masaları gezerek dostlarıyla sohbet etti. Küçükgül, doğum günü pastasının getirilmesiyle birlikte toplanan kalabalığın tezahüratı eşliğinde pastayı kesti. Arkadaşları tarafından bir konuşma yapması istenen Küçükgül, “40. yaş günüm ama biz 35’i kutluyoruz” diyerek espri yaptı.

Geceye renk kattı

Konuklar, DJ Burak tarafından çalınan yerli ve yabancı parçalara sahnede dans ederek eşlik etti. My Organizasyon tarafından sürpriz bir şekilde doğum günü partisinde sahne alan, Ankara’nın gözde oryantali Aylin ise dans koreografisi ve kıvrak hareketleriyle geceye renk kattı. Küçükgül ve misafirler, Aylin’in dansına eşlik ederek doyasıya eğlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!