36 firma başvurdu ihale 10 Nisan’da

Güncelleme Tarihi:

36 firma başvurdu ihale 10 Nisan’da
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2020 15:44

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Cumhuriyet Kulesi’nin ihalesinin 10 Nisan’da yapılacağını açıkladı. İhale için 36 yüklenici firma başvuru yaparken, başvuru dosyaları incelenmeye başlandı.

Haberin Devamı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Cumhuriyet Kulesi’nin ihalesi için beklenen tarihi açıkladı. Başkan Altınok, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını taçlandıracağımız vizyon projemiz olan Cumhuriyet Kulesi’nin ihalesini 10 Nisan’da yapacağız. Kulemizin açılışını da ülkemize ve başkentimize yakışır bir törenle 2021 yılında gerçekleştireceğiz” dedi.
Cumhuriyet Kulesi ihalesi için 36 yüklenici firma başvuru yaparken, başvuru dosyaları da Keçiören Belediyesi İhale Komisyonu’nda titizlikle incelenmeye başlandı. İhale komisyonunda 10 Nisan’a kadar incelenecek olan dosyalar nihayetlenince, yüklenici firma kamuoyuna duyurulacak.

36 firma başvurdu ihale 10 Nisan’da


2 MİLYON TL KİRA GELİRİ

Haberin Devamı

Cumhuriyet Kulesi etrafında hafriyat çalışmalarını da sürdüren Keçiören Belediyesi, kulenin, tamamlanması halinde aylık 2 milyon TL kira geliri getirmesini hedefliyor. Kule tamamlandığında, bir cam fanus içerisinde uzay terası olacağını ve çocukları uzay yolculuğuna çıkaracaklarını belirten Başkan Altınok, “Yüksekliği 30 metre daha artırılacak olan Cumhuriyet Kulemiz tamamlandığında, bir cam fanus içerisinde 145 metre yükseklikte döner restoran, çocuklar için uzay terası, Ankara’ya hakim bir noktada nikâh kıymak isteyenler için nikâh salonu, seyir terası, sergi salonu, kafeterya, hediyelik eşya bölümü, cafeler, spor merkezi gibi birbirinden farklı alternatifler sunan mekanlarıyla Ankara`nın gözbebeği haline gelecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!