3 puanın tam zamanı

Güncelleme Tarihi:

3 puanın tam zamanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2012 00:00

Üst üste iki maçı 4’er gollü yenilgilerle kapatan kırmızı-siyahlılar, ligde üst sıraları zorlayan Kasımpaşa karşısında mücadele edecek. Ligdeki son 3 maçını berabere tamamlayan sarı-lacivertliler ise Çaykur Rizespor’u konuk edecek.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği deplasmanda, Ankaragücü iç sahada, kritik maçlara çıkacak.

İki takım da kazanıp, son dönemde üzerlerinde ağırlaşan baskıyı dağıtmayı hedefliyor.

Başkent’in Süper ve PTT Birinci Ligindeki temsilcileri Gençlerbirliği ile Ankaragücü, ortak hedef 3 puan için bugün sahaya çıkıyor. Kırmızı-siyahlılar, deplasmanda Kasımpaşa, Ankaragücü ise içerde Çaykur Rizespor ile amansız bir mücadeleye girişecek. Büyük önem taşıyan maçlarda iki takım da kazanıp, son dönemde üzerlerinde ağırlaşan baskıyı dağıtmayı hedefliyor.
Üst üste çıktığı Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını 4’er gollü yenilgilerle geçen, sıkıntılı periyottaki Elazıspor ve Sivasspor karşılaşmalarındaki puan kayıpları ile sıralamada 11. basamağa gerileyen Gençlerbirliği, Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla dönüp, yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Haberin Devamı

KIRMIZI-SİYAHLILARDA 3 EKSİK VAR

Başkent ekibinin Teknik Direktörü Fuat Çapa, oyun olarak ligin ilk bölümündeki performansın altında olduklarını ancak puan kaybı yaşadıkları maçlarda hakem hatalarının da belirleyici olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Bahanenin arkasına sığınmak istemiyoruz ama bu gerçeği de kabul etmek zorundayız. Kasımpaşa, bu sezonun en dikkat çekici ekiplerinden biri. Görev yaptığım için yakından tanıyorum. İki taraf için de zor olacak. Biz, son dönemdeki kayıplar yüzünden baskı altında gibiyiz ama bunu avantaja dönüştürecek oyunculara da sahibiz.”
R.Tayyip Erdoğan Stadı’nda bugün saat 14.00’te başlayacak maçı, Abdullah Yılmaz yönetecek. Gençlerbirliği’nde kırmızı kart cezalısı Petroviç ile sakatlıkları süren Serkan VE Ekigho oynayamayacak.

HER ZAMANKİ GİBİ TARAFTARA GÜVENİYORUZ

Ankaragücü’nde göreve geldiğinden bu yana çıktıkları 3 lig maçında berabere kaldıklarını hatırlatan Teknik Direktör Mustafa Kaplan, Çaykur Rize maçında kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtip, şunları söyledi.
“Devre sonuna kadar 7 puan toplamak gibi bir düşüncemiz var. Geride kalan 3 maçtaki mücadele ile bunu yapabileceğimizi gösterdik. Bugün, taraftarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Bu çocukların, mücadelesini herkes görüyor. Tribün desteği onların en büyük itici gücü. Sahada, kimseden korkumuz yok.”
19 Mayıs Stadı’nda bugün saat 14.00’te başlayacak maçı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!