29. Yapı Fuarı ATO'da açılıyor

Güncelleme Tarihi:

29. Yapı Fuarı ATOda açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2016 12:55

29. Yapı Fuarı ATO'da açılıyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- İÇ Anadolu Bölgesi'nin en büyük yapı fuarı olan '29. Yapı Fuarı - Türkeybuild Ankara' yarın Ankara Ticaret Odası'nda (ATO) açılıyor.

Türk yapı sektörünün en son ürün, hizmet ve teknolojilerinin sergileneceği fuar, 20-23 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak. Yem Fuarcılık tarafından düzenlenen Türk yapı sektörünün İç Anadolu BMölgesindeki en büyük fuarı olan Yapı Fuarı-Turkeybuild Ankara, Ankara ve bölgesinin yapı sektöründeki en büyük ticaret platformu özelliğini taşıyor. Fuarın, Başkent başta olmak üzere tüm bölgedeki firmaları, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile yatırımcıları, sektörk profesyonelleriel iletişime geçirerek, yeni iş ve yatırım olanaklarını yaratacak büyük fırsatlar sunması bekleniyor.

Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden biri olan yapı sektörünün temsilcilerini aynı platformda bir araya getirdiklerini vurgulayan ITE Türkey ve Yem Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, "Yem Fuarcılık olarak düzenlediğimiz bu fuar, inşaat malzemeleri pazarına yönelik bu yıl da önemli bir rol üstleniyor. Fuardaki temel motivasyonumuz bir sergi alanı sağlamaktan öde, katılımcılarımıza bir iş ve iş geliştirme platformu sunmaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!