21’inci festival Broadway ile başladı

Güncelleme Tarihi:

21’inci festival Broadway ile başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2016 02:00

Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) tarafından düzenlenen 21’inci Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali, Devlet Tiyatroları Büyük Tiyatro’da ‘Broadway Şarkıları Konseri’ ile başladı.

Haberin Devamı

Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali, perdelerini 21’inci kez açtı. 28 Kasım’a dek sürecek olan festivalde 33 salon oyunu sahnelenecek. Atölye çalışmaları ile genç tiyatrocu adaylarına ulaşılacak. Önceki gece Devlet Tiyatroları Büyük Tiyatro’da gerçekleştirilen gala gecesinde ‘Festival Onur Ödülü’ usta sanatçı Tamer Levent’e sunuldu. ‘Festival Emek Ödülü’ ise Ömer Şahinbaş’ın oldu. Şahinbaş’a plaketi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından takdim edildi.

21’inci festival Broadway ile başladı

10 GÜN SÜRECEK

Festivalin açılış etkinliğinda sahne alan Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Müzik Topluluğu ‘Broadway Şarkıları Konseri’ni sundu. 10 gün boyunca devam edecek olan festival kapsamında, Ankara Birlik Tiyatrosu bugün saat 16.00’da ‘Bir İsyancının Savunması’ adlı oyunu ankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde sahneye koyacak. Ankara Tıp Oyuncuları ise saat 20.00’de ‘100’ adlı oyun ile Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatrosu’nda izleyici karşısına çıkacak.

BAKMADAN GEÇME!