2019’da karar aldık bir çivi çakılmadı

Güncelleme Tarihi:

2019’da karar aldık bir çivi çakılmadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2021 22:39

Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili ve AK Parti Meclis Üyesi Fatih Ünal, Elmadağ’da restorasyon çalışmaları yarım kalan Hasanoğlan Köy Enstitüsü’ndeki tüm işlerin tamamlanması için 2019’un temmuz ayında oy birliğiyle karar aldıklarını ancak ABB’nin çalışma yapmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Elmadağ’ın CHP’li Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın’ının ‘restorasyonunun AK Parti’li Meclis üyelerince engellendiği’ şeklinde açıklama yaptığını belirten Ünal, özetle şunları söyledi:

ALINAN KARARDAN HABERLERİ YOK

“Elmadağ Belediye Başkanı CHP’li Adem Barış Aşkın, Hasanoğlan’da bulunan eski köy enstitüsü yerleşkesinin restorasyonunun AK Parti’li Meclis üyelerince engellendiğini söylemiş. Halbuki biz 10 Temmuz 2019 tarihinde Meclis’te oy birliği ile ‘yarım kalan restorasyonların bitirilmesi’ için karar aldık. Buna rağmen Ankara Büyükşehir Belediyesi geçen süre içerisinde bir çivi bile çakmadı. Bir çivi çakmadığı gibi alınan karardan da haberleri yok. Geçen ay da burası ile ilgili Meclis’e bir Başkanlık Yazısı geldi. Komisyon da daha önceki karara atıf yaptı. Algıyı bırakıp iş yapsınlar. Hasanoğlan için 2019’da karar aldık bir çivi çakılmadı. Bizi bahanelerine alet etmek yerine alınan kararları uygulayarak vatandaşlara hizmet etmelerini bekliyoruz.”

Haberin Devamı

2019’da karar aldık bir çivi çakılmadı

AK Parti Meclis Üyesi Fatih Ünal, Elmadağ’a giderek eski Hasanoğlan Köy Enstitüsü’nün yerleşkesini gezdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!