2016’ya coşkulu karşılama

Güncelleme Tarihi:

2016’ya coşkulu karşılama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2016 14:13

Müzik dünyasının önemli isimleri, yılbaşı gecesinde Ankaralılarla birlikte 2016’yı karşıladı. Otellerde düzenlenen yılbaşı programlarında sahne alan ünlü isimler, şarkılarıyla felekten bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da müzik dünyasının önde gelen isimleri, otellerin ev sahipliğinde gerçekleşen programlarda sahne aldı. Selami Şahin, Emre Altuğ, Nilay Dorsa, Zeynep Dizdar, Nadide Sultan, Levent Dörter gibi isimler, en güzel şarkılarını Ankaralılar için seslendirdi.

MERHABA DEDİM ELVEDA DİYEMEM Kİ

Yılların eskitemediği isimlerden Selami Şahin ve orkestrası Swissotel’de yılbaşını karşıladı. 2016’ya sayılı dakikalar kala sahneye çıkan Şahin, büyük bir coşku yaşattı. Selami Şahin’in sahneye gelmesiyle yerlerinde oturan dinleyiciler, sahnenin önüne akın etti. ‘Sana merhaba dedim elveda diyemem ki’ şarkısıyla yeni yılı karşılayan sanatçı, 2016’nın herkesin el ele verdiği barış ve mutluluk dolu bir yıl olması dileğinde bulundu.

MİNİ ETEKLE ANKARA HAVASI

Haberin Devamı

Popstar Firdevs, Büyükhanlı Park Otel’de düzenlenen gecede sahne aldı. Mini eteğiyle dikkat çeken Firdevs, yeni yılın ilk dakikalarında Ankara oyun havaları seslendirdi. ‘Ankara’nın Bağları’, ‘Hayatı Tesbih Yapmışım’ gibi türküler seslendiren Firdevs’e dinleyenler de oynayarak eşlik etti.

2016’ya coşkulu karşılama

KOMEDİ VE EĞLENCE

Komedyen Yavuz Seçkin ve pop müziğin sevilen isimlerinden Zeynep Dizdar, Hilton Otel’de Ankaralılarla buluştu. Gecenin ilk saatlerinde esprileriyle katılımcılara keyifli anlar yaşatan Seçkin, sahneyi daha sonra Zeynep Dizdar’a bıraktı. Dizdar, dinleyenlere müzik ziyafeti sundu. Ankara gece hayatının önemli gruplarından Soul Project, JW Marriott Otel bünyesindeki Velocity’de düzenlenen gecede sahne aldı. Grubun solistleri Müjde Kızılkan ve Kaan Sönmez, şarkılarıyla coşturdu.
Pop müziğin yakışıklı isimlerinden Emre Altuğ, Sheraton Otel’deki yılbaşı kutlamasında sahne aldı. Hayranları Altuğ sahnedeyken hem bol bol fotoğraf çekti hem de gece boyu dans ederek yılbaşının keyfini çıkardı.

2016’ya coşkulu karşılama

TÜRKÇE POP

Haberin Devamı

Müzik dünyasının Ankaralı isimlerinden Levent Dörter ve orkestrası Tunus Caddesi’nde bulunan Holiday Inn Otel’de sahne aldı. Dörter, Türkçe pop şarkılarla 2016’yı karşıladı. Çukurambar’da bulunan Holiday Inn Otel’de ise Nadide Sultan sahne aldı. Nadide Sultan, yeni yılın herkese bolluk ve bereket getirmesi dileğinde bulundu.
Güzel şarkıcı Nilay Dorsa da, 2016’yı Ankara’da karşılayan isimlerden. Ata Köşk Otel’de sahne alan Dorsa, şarkılarını dinleyenlerin arasında dolaşarak söyledi. Sahne şovlarıyla da dikkat çeken Dorsa, coşkulu bir gece yaşattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!