2 bin 103 konutun temeli törenle atıldı

Güncelleme Tarihi:

2 bin 103 konutun temeli törenle atıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2021 01:48

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından düzenlenen ‘Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ve 106 projeden oluşan 2021 Yılı Projeleri Temel Atma, Açılış ve Tanıtım Töreni’nde 2 bin 103 konutun temeli atıldı.

Haberin Devamı

ABB Başkanı Mansur Yavaş, "2 bin 376 konutun ve 31 adet ticari alanın temelini ise ihalesi kesinleşince hemen atacağız" dedi. Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BETON DEĞİL İNSAN

Başkan Yavaş, belediyecilik anlayışlarının betonu değil insanı, gökdeleni değil güneşi öncelediğini vurgulayarak, "Bizim belediyecilik anlayışımız komşuluğu, mahalle kültürünü, birliği önceler. Görev sürem bittiğinde başı dik ve alnı açık bir şekilde Kızılay'da korumasız ve halkla birlikte gezmek en büyük makamım olacaktır" dedi. Konuşmanın ardından protokol üyeleri hep beraber butona basarak 2 bin 103 konutun temelini attı. Törende, projeleri tanıtan bir film yayınlandı ve Seymen gösterisi yapıldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!