19 yaşındaki milli karateci kalbine yenik düştü

Güncelleme Tarihi:

19 yaşındaki milli karateci kalbine yenik düştü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2020 01:01

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi(TOHM) Ankara sporcusu ve Gazi Üniversitesi BESYO 2'nci sınıf öğrencisi olan 19 yaşındaki Semih Arslan, evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Semih Arslan'ın cenazesi; ailesi, antrenörleri ve sevenlerinin tarafından Etimesgut Elvanköy Mezarlığı'na defnedildi.

Haberin Devamı

Semih Arslan'ın 5 yaşından beri antrenörlüğünü yapan Cengiz Çınar, "Semih, 2005 yılında karate sporuna başladı. Türkiye, Balkan ve Uluslararası müsabakalarda onlarca derecesi var. Ölüm haberiyle yıkıldık. Gelecek vadeden bir sporcuydu. Ani ölümü hepimizi çok üzdü. Allah mekÂnını cennet eylesin" dedi. Milli karateci Semih Arslan’ın ekim ayında COVID-19’u atlattığını da anlatan Çınar, “Karantinadan çıktıktan sonra da herhangi bir problemi yoktu. 15 kilometre koşan, kilosuna göre çok güçlü bir sporcuydu. TOHM'da yapılan testlerde hep birinci gelirdi. Dedesinde kalp hastalığı varmış. Otopsi sonucunu bekliyoruz" diye konuştu. 

FEDERASYON AÇIKLAMA YAYINLADI 

Türkiye Karate Federasyonu'ndan yapılan açıklamada ise "Ankara Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcumuz, milli karateci Semih Arslan'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Semih Arslan kardeşimize Allahtan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz, camiamızın başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verildi. 

BAKMADAN GEÇME!