100 bin koliyi nakliyeciler dağıtıyor

Güncelleme Tarihi:

100 bin koliyi nakliyeciler dağıtıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2020 10:27

Nakliyecilerle iş birliği yapan Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan gıda yardım kolilerini taşıtmaya başladı.

Haberin Devamı

Nakliyeciler, BELSO Soğuk Hava Deposu’nda muhafaza edilen gıda yardım kolilerini kent genelinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacak. İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Halit Özdilek, işleri aksayan nakliyecilere destek olmak istediklerini belirterek, “Belediyemiz ve nakliyecilere ait toplam 150 araç, 500 personel ve diğer tüm ekipmanlarımız ile hazırız. Bu hafta içerisinde 100 bin koliyi dağıtacağız. En geç önümüzdeki hafta ihtiyaç sahiplerinin sosyal yardım kolilerinin dağıtımını bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

100 bin koliyi nakliyeciler dağıtıyor


BALKONDA KUTLAMA

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için farklı bir kutlama programı hazırladı. Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan Başkentli çocukları 23 Nisan günü balkonlarına davet eden Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, üstü açık 10 gezi aracıyla ilçe ilçe dolaşarak çocuk şarkıları eşliğinde animasyon gösterileriyle dolu bir kutlama gerçekleştirecek.

100 bin koliyi nakliyeciler dağıtıyor


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!