10 bin aileye yardım paketi

Güncelleme Tarihi:

10 bin aileye yardım paketi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2020 09:33

Mamak Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında sosyal yardımlarını arttırdı.

Haberin Devamı

Çalışmalar kapsamında 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi 10 bin aile için gıda ve hijyen paketi hazırlandı. Temel gıda ve temizlik ürünlerinin bulunduğu paketlerden alabilmek için Mamak Çözüm Merkezi’ne (444 0149) veya Mamak Belediyesi WhatsApp (0533 811 83 83) hattına başvuru yapılabiliyor. İhtiyacı olan vatandaşlara destek için aktif şekilde sahada olduklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Gıda ve hijyen kolilerini çalışanlarımız kendisi paketledi ve dağıtıyorlar. Herkes samimiyetle, fedakarca çalışıyor. Gönül Çarşımız üzerinden gönül köprüleri kuruyoruz. Hemşerilerimizin bu virüsten tez zamanda kurtulabilmesi için olağanüstü bir gayret sarf ediyoruz” dedi.

HERKES KENDİ TEDBİRİNİ ALMALI

Öte yandan Başkan Köse, önceki gün de Mutlu Pazar Yeri’ne giderek, vatandaşlara ve esnafa maske dağıttı. Tezgâhlar arası mesafe, sosyal mesafenin korunması, ürünlerin seçilmeden alınması ve pazar yerinde uyulması gereken diğer tedbirleri hatırlatan Köse, herkesin kendi tedbirini almasının önemine dikkat çekti. İlçede koronavirsle mücadelede zabıta ekiplerinin de büyük sorumluluk sahibi olduğunu belirten Köse, “Virüsle mücadelede zabıtamız ilk günden beri önemli rol üstlendi” dedi.

10 bin aileye yardım paketi


KOMŞULARA EL EMEĞİ MASKE

Haberin Devamı

Salgın nedeniyle çalışmalarına ara veren Mamak Belediyesi Aile Merkezleri kursiyerlerinden Hatice Karakütük, koronavirüse karşı komşuları için ücretsiz maske dikiyor. Karakütük, “Hayat da iş de eve sığar. En önemlisi bu dönemi sağlık içinde geçirmek” dedi.

10 bin aileye yardım paketi


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!