Vali Yardımcısı Sinan’dan progravür resim sergisi

Güncelleme Tarihi:

Vali Yardımcısı Sinan’dan progravür resim sergisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 14:01

Vali Yardımcısı Sinan’dan progravür resim sergisi

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA’da her yıl 12-22 Haziran’da kutlanan Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Vali Yardımcısı Nevzat Sinan ‘Atatürk’ün İzinde Adım Adım Anadolu’ adlı progravür resim sergisi açtı.

Amasya Hazeranlar Konağı’ndaki serginin açılışına Vali Salih Işık, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Baro Başkanı Melik Derindere, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Amasya Vali Yardımcısı Nevzat Sinan Vali Işık ve beraberindekilere eserleri hakkında bilgiler verdi.

Amasya Valisi Salih Işık, “12-22 Haziran tarihlerinin Amasya ve Türkiye için çok önemli günler, bizler bu haftayı kültürel ve sanatsal açıdan güzel etkinliklerle kutluyoruz. Festivalimizde bağımsızlığa, özgürlüğe ve insanlık barışına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Meslektaşımız, Vali Yardımcımız Nevzat Sinan beyin de çalışmış olduğu illerin izlerini hissettirme adına güzel resim çalışmaları var. Kendisi uzun yıllar devletimize, milletimize hizmet etmiş bir meslektaşımız. Kendisini bu anlamlı çalışmasından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!