Vali Çomaktekin, şehit polisin ailesini ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Çomaktekin, şehit polisin ailesini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 10:52

Vali Çomaktekin, şehit polisin ailesini ziyaret etti

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- HAKKARİ’nin Yüksekova İlçesi'nde şehit düşen ve geçen Cuma günü memlekti Amasya'da toprağa verilen Özel Harekat Polisi İdris Bolat'ın ailesini Vali İbrahim Halil Çomaktekin ziyaret etti.

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde PKKlı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Özel Harekat Polisi İdris Bolat’ın ailesine Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin taziye ziyaretinde bulundu. Vali Çomaktekin’e taziye ziyaretinde Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yılmaz, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Metin Orbay, İl Müftüsü İsmail İpek ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sadi Ergin eşlik etti. Şehit İdris Bolat’ın anne ve babasına başsağlığı dileyen Vali Çomaktekin, "Şehit Polisimize Allah’tan rahmet, aile fertlerine ise sabırlar diliyorum. Devlet olarak daima ailemizin yanındayız. Şehit aileleri bu vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizin bizlere emanetidir. Bizlerde bu emanate layıkıyla sahip çıkabilmek adına devletimizin tüm imkanlarını seferber edeceğiz" dedi.



Ziyaretin sonunda Vali Çomaktekin Şehidin ailesine Kuran hediye etti. Belediye Başkanı Cafer Özdemir ise Türk Bayrağı'nı şehidin ailesine verdi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!