Vali Çomaktekin’in Gümüşhacıköy ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Vali Çomaktekin’in Gümüşhacıköy ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2014 16:34

Haberin Devamı

AMASYA (AA) - Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Gümüşhacıköy ilçesini ziyaret etti.

Kaymakamlık, İlçe Jandarma Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Emniyet Amirliği, Hak Kütüphanesi, Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksekokulu, Garip Hafız Medresesi ve yapımı devam eden açık cezaevi inşaatında incelemede bulundu.

Vali Çomaktekin’e Gümüşhacıköy ziyaretinde Kaymakam Hüseyin Tekin, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Belediye Başkanı Zehra Özyol ve kurum müdürleri eşlik etti.

Ziyarette Gümüşhacıköy ilçesinde kamu kurum kuruluşlarından yapılan işlemlerle ilgili bilgi aldığını ifade eden Çomaktekin, kurumların ihtiyaç ve sorunlarını dinlediklerini söyledi.

Gümüşhacıköy’ün gelişmesi ve güzelleşmesi için valilik ve devlet olarak ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Çomaktekin, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Burada 9 yıl önce kaymakamlık yaptım. Buraya geldiğimde eski günlerim aklıma geliyor. Gerçekten Gümüşhacıköy’de çok şeyler değişmiş, Meslek Yüksekokulu yapılmış, öğretmenevi, duble yol çalışmaları olmuş, TOKİ konutları yapılmış, yeni cezaevi yapımı devam ediyor. Gümüşhacıköy’ü 9 yıl önce de güzel bulmuştum, şimdi de güzel buldum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!