Üniversitelilerden öğrencilere yardım kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelilerden öğrencilere yardım kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 11:52

Üniversitelilerden öğrencilere yardım kampanyası

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri topluma hizmet dersi kapsamında Ardahan ve Şanlıurfa'da bulunan iki köy okuluna bağış yoluyla topladıkları eğitim malzemelerini gönderdi.

Amasya Üniversitesi mezunu iki köy öğretmeninin çağrısına kulak veren Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri yoğun bir çalışma sonucunda topladıkları eğitim malzemelerini köy okullarına ulaştırılmak üzere kargoya verdi. Topluma hizmet dersi danışmanlarından Yrd. Doç. Dr. Rumiye Arslan, “Öğrencilerimizle birlikte minder, iç ve dış boya, spor, oyun ve kırtasiye malzemeleri, çanta, satranç takımı gibi materyalleri topladık. Öğrencilerimiz esnafla görüşerek gönüllülük esasına dayalı olarak bu malzemeleri temin etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, materyallerimizin minik öğrencilerimize fayda getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Topluma hizmet dersi öğrencilerinden Ramazan Albayrak ise, “Bu etkinlikler çocukların zihinsel gelişimi ve ileriye dönük yaşamları için önem taşıyor. Belki biz yetişkinler için kolay aktiviteler ama çocuklara için çok şey ifade edebiliyor. Eğitim ve bilime önem verdiğimiz sürece ülkemizin çok daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!