Şampiyon güreşçiler, Mahmut Demir tarafından altınla ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon güreşçiler, Mahmut Demir tarafından altınla ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 16:54

Şampiyon güreşçiler, Mahmut Demir tarafından altınla ödüllendirildi

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- SIRBİSTAN’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen 14-15 Yaş Minikler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular Ahmet Yücel ve Emircan Çolak’ı, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Eski Şampiyonu Mahmut Demir altınla ödüllendirdi.
Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen 14-15 Yaş Minikler Avrupa Güreş Şampiyonasında derece yaparak Avrupa üçüncülüğü ve Türkiye Şampiyonluğu kazanan Amasya güreş eğitim merkezi güreşçileri Ahmet Yücel ve Emircan Çolak’ı Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Eski Şampiyonu Mahmut Demir kendi ofisinde kabul ederek altınla ödüllendirdi. 14-15 yaş 38 kiloda Avrupa üçüncüsü olan Ahmet Yücel, 14-15 yaş 32 kiloda Avrupa üçüncülüğü kazanan Emircan Çolak ve 11 yaş 32 kiloda Türkiye şampiyonluğu kazanan Alperen Turan’a altın ve hediyeler veren Mahmut Demir, kendisinin de aynı yaştayken uluslararası başarılar elde ettiğini söyledi.
Mahmut Demir, “Böylesine başarıları tesadüf olamaz. Hem spordaki başarılarının hem de eğitimdeki başarılarının devamını diliyoruz. Sadece spordaki başarı yetmez, eğitimde de başarılı olmalılar. Minik güreşçilerin hocaları Ramazan Üzüm, Harun Çetiner ve Yusuf Benekli’yi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek’i tebrik ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!