Prof. Dr. Gökdere Yeniden Atandı

Güncelleme Tarihi:

Prof. Dr. Gökdere Yeniden Atandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2015 11:28

YÜKSEKÖĞRETİM GENEL KURULU TOPLANTISINDA ALINAN KARAR İLE YENİDEN AYN GÖREVE ATAMASI YAPILAN PROF. DR. GÖKDERE, “20 YILI AŞKIN BİR SÜREDEN BERİ HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYDUĞUM AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ’NE YENİDEN DEKAN OLARAK ATANMIŞ BULUNMAKTAYIM. BU GÖREVİ GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ YENİ ATAMA DÖNEMİNDE DE EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA GAYRET EDECEĞİM” DEDİ.

Amasya Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Gökdere 3 yıldır sürdürdüğü görevine yeniden atandı.
Yükseköğretim Genel Kurulu toplantısında alınan karar ile yeniden ayn göreve ataması yapılan Prof. Dr. Gökdere, “20 yılı aşkın bir süreden beri hizmet etmekten onur duyduğum Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ne yeniden dekan olarak atanmış bulunmaktayım. Bu görevi geçmişte olduğu gibi yeni atama döneminde de en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğim” dedi.
50 yıllık bir öğretmen yetiştirme mirasına sahip olan Eğitim Fakültes’nin Amasya Üniversitesi’nin en köklü fakültesi olduğunu belirten Gökdere, “Fakültemizde görev alan tüm akademik ve idari personel bu mirasa yakışan bilinç ve sorumlulukla hareket etmektedir. Fakültemiz bünyesinde 10 farklı branşta öğretmen adayı öğrenim görmektedir. Ayrıca fakültemiz öğretmenlik sertifika programı aracılığı ile bölgemizde yer alan diğer üniversitelerde öğrenim gören öğrencilere de hizmet verilmektedir. Bundan sonraki yıllarda da hedefimiz geçmişin mirası ile var olan enerjimizi birleştirerek geleceğin öğretmenlerini yetiştirmektir” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!