‘Öğretmenler Günü’ hediyesi Afrin’deki öğrencilere

Güncelleme Tarihi:

‘Öğretmenler Günü’ hediyesi Afrin’deki öğrencilere
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 13:01

‘Öğretmenler Günü’ hediyesi Afrin’deki öğrencilere

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Macit Zeren Fen Lisesi öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler günü için hediye kabul etmeyerek öğrencilerle birlikte hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında topladıkları kırtasiye ve ihtiyaç malzemelerini Afrin’in Raco bölgesindeki Hacı Kanlı köyü ilkokulu öğrencilerine gönderdi. 

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından geçen yıl yürütülen ‘Zeytin Dalı’ Harekatı ile Afrin’in Raco bölgesini güvenilir hale getiren Türk askerine destek olmak için okullarında dalgalanan Türk Bayrağını gönderen Macit Zeren Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri bu yıl da o bölgede eğitim-öğretim gören öğrencilerin yüzünü güldürmek için sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. 24 Kasım Öğretmenler günü sade bir şekilde geçirmek isteyen ve öğrencilerin hediye almalarını istemeyen öğretmenler hazırlanan projenin en büyük destekçisi oldular. Öğretmenlerinin 'hediye almayın' isteği üzerine öğrenciler bu yıl Hacı Kanlı köyündeki ilkokulda bulunan 40 öğrencinin ihtiyaç malzemelerini karşılamak harekete eçtiler.

Macit Zeren Fen Lisesi Okul Müdürü Ahmet Eren ise sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlik için öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti. Eren, Afrin’e gönderilecek paketlerin kısa zamanda Hacı Kanlı köyündeki ilkokulunda öğrenim gören öğrencilere ulaştırılacağını belirtti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!