Esnaflardan kavga ihbarına gelen polislere pastalı sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Esnaflardan kavga ihbarına gelen polislere pastalı sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2024 10:59

Esnaflardan kavga ihbarına gelen polislere pastalı sürpriz

Haberin Devamı

Şerife Serap KARA/AMASYA, (DHA) - AMASYA'da kadın esnaf, 10 Nisan Polis Haftası kapsamında bölgedeki polis merkezini arayarak, kavga ihbarında bulundu. Adrese giden ekiplere pastalı sürpriz kutlama yaparak günlerini kutladı.

Amasya'nın Ziya Paşa Bulvarında esnaflık yapan Canan Aylak ile bölge sakinleri, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 179’uncu yıl dönümü nedeniyle sürpriz bir kutlama hazırladı. Aylak, 112'yi arayarak kavga olduğu yönünde ihbarda bulundu. Bunun üzerine adrese polis ekipleri yönlendirildi. Belirtilen adrese giden ekipler, kavga yerine sürpriz kutlamayla karşılaşınca şaşırdı. Bölge esnafı, polis ekiplerini konfetilerle karşıladı. Ardından da birlikte pasta kesip çay içildi.

Haberin Devamı

Karşılaştıkları sürpriz karşısında mutlu olduklarını belirten Komiser İsmail Şahin ise; “Polis teşkilatımızın 179.kuruluş yıldönümü. Bizler böyle büyük kavga olaylarına gittiğimizde toplu müdahaleyi tercih edip kalabalık gitmeye çalışıyoruz. Çünkü bize gelen ihbarda kalabalık bir grubun kavga ettiği yönünde ihbar verildi. Sağ olsunlar bizleri bu kutlu günümüzde yalnız bırakmadılar. Hepsine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

İhbarda bulunan Canan Aylak; “Ziya Paşa bulvarında küçük büfemiz var. Akşamları çay ikramında bulunuyoruz. Bugün de polislerimize bir sürpriz yapmak istedik. 'Büfemizin önünde bıçaklı saldırı ve kavga var' diye ihbarda bulunduk. Sağ olsun polislerimiz kısa sürede hemen geldi Polis teşkilatımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!