Karatay, "Sadece Seçim De Değil, Her Zaman Vatandaşın Yanındayız"

Güncelleme Tarihi:

Karatay, Sadece Seçim De Değil, Her Zaman Vatandaşın Yanındayız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2015 18:01

AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI KARATAY, GÜNÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, “AK Parti teşkilatları olarak, sadece seçim dönemi değil her zaman vatandaşımızın yanındayız, sahadayız, vatandaşlarımızla iç içeyiz. Vatandaşlarımızla istişare halindeyiz" dedi.
Yazılı bir basın açıklaması yapan Abdulkadir Karatay, AK Parti’nin halkın partisi olduğunu söyleyerek, “Bugün tüm Türkiye genelinde de olduğu gibi AK Parti kadroları dimdik tek vücut halinde görev başındadır. Bizim yegane derdimiz halkımızın ve milletimizin refahı huzuru ve geleceğidir. Kim siyaseti bu millete hizmet etmenin dışında yapıyorsa bilinsin ki bizim onunla, onlarla en ufak bir benzerliğimiz yoktur. Bizim hedefimiz 2023’tür. Aydınlık güçlü yeni bir Türkiye olma doğrultusunda ülkemizin kalkınması için, illerin kalkınması için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Ak Parti teşkilatı olarak tek vücut halinde çalışmalar yapacaklarını, birlik ve beraberlik içinde yola çıktıklarını ifade eden Karatay, “Gün birlik, beraberlik ve kardeşlik günüdür. Hiç kimse güçlü Türkiye olma yolunda bizi engelleyemez” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!