Crossfit Federasyonu’ndan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Crossfit Federasyonu’ndan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2015 17:18

CROSSFİT FEDERASYONU BAŞKANI VE BERABERİNDEKİ HEYET, AKSARAY GAZETECİLER VE YAZARLAR CEMİYETİ BAŞKANI CELİL ACAR’I ZİYARET ETTİ.

Crossfit Federasyonu Başkanı ve beraberindeki heyet, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar’ı ziyaret etti.
Ziyarete Crossfit Federasyon Başkanı Yücel Göker, Başkan Vekili Mikail Koçak, Başkan Yardımcıları Ercihan Göker, İbrahim Karacan, Genel Sekreter Dilek Uğur ve Genel Koordinatör Şaban Uğur katıldı. Crossfit Federasyon Başkanı Yücel Göker, federasyon ve crassfit sporu hakkında bilgi verirken, “Crossfit sporu aslında herkesin gündelik hayatında yaptığı ancak farkında olmadığı bir spordur. Biz bu sporu profesyonel anlamda yapılmasının gerektiği konusunda yapmak isteyen sporseverlere bilgi vermek ve yardımcı olmak istiyoruz. Crossfit, genel güç ve kondisyon programıdır. Bu spor Amerika’da Greg Glassman tarafından geliştirilmiştir. İlk önce itfaiye ve polis departmanlarında kullanılmıştır” dedi.
Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yeni diyebileceğimiz bir spor dalının federasyon olarak ilimizde teşkilatlanması bizleri memnun etmiştir ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!