Vali Işın: Ağrı huzurlu bir yer

Güncelleme Tarihi:

Vali Işın: Ağrı huzurlu bir yer
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 12:39

Vali Işın: Ağrı huzurlu bir yer

Haberin Devamı





Servet ARSLAN/ AĞRI, (DHA)- Ağrı'nın Tutak İlçesinde 'kardeşlik sofrası' adlı iftar programında konuşan Vali Musa Işın, "Ağrı huzurlu bir yer. Bunun kıymetini bilmemiz lazım" dedi.



Tutak İlçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen 'Kardeşlik Sofrası' iftar programına Vali Musa Işın, Tutak Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Vali Yardımcısı Mehmet Soğukpınar, Özel İdare Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, İl Müftüsü İbrahim Gemici, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Aziz Sinan Alp, kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. İftar öncesi konuşan Vali Musa Işın, Ağrı'nın havası, serinliği, güzel insanları ile huzurlu bir olduğunu belirtti. Huzur içinde yaşandığı için bunun kıymetini bilmek ve şükür etmek gerektiğine işaret eden Vali Işın, "Allah huzurumuzu bozmasın" dedi ve şunları söyledi:



"Kürt çocuklarını kandırarak dağa götürenler, onları öldürtenler, sonra da cenazelerine gelip başsağlığı diliyorlar. Sanki bu çocukları kendileri götürmemiş gibi. Bunun sorumlusu kimdir? Bunları 'biz direneceğiz' diyerek kandıranlardır. Ama kendi çocuklarını en iyi okullarda okuturlar. Onlara bir şey olmaz. Bizim bunun farkına varmamız, uyanık olmamız lazım. Başkalarının emellerine hizmet etmek için çocuklarımızı kandıranların karşısında, çocuklarımıza sahip çıkmamız lazım."



İftar yemeği sonrası programa katılanları tokalaşarak yolcu eden Vali Işın, Tutak'taki bir kahvehanede vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!