Down Sendromlu çocuklardan Kaymakama ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Down Sendromlu çocuklardan Kaymakama ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 11:17

Down Sendromlu çocuklardan Kaymakama ziyaret

Haberin Devamı

Oğuzhan HANÇER / AĞRI, (DHA)-Ağrı'nın Diyadin İlçe Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Olgun Öner, eşi Gülcihan Öner ile birilkte Down Sendromlu çocukları misafir etti.
    Diyadin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören özel çocuklar, aileleri, eğitim merkezi müdürü Azmi Berkan ve eğitimcileri ile birlikte Kaymakam Öner’i makamında ziyaret ettiler. Öner çifti misafirlerle tek tek tokalaşyarak kapıda karşıladı. Kaymakam Öner, “Siz değerli yavrularımız bizlere Allah’ın sunduğu emanetlersiniz. Sizlerin saflığı ve masumiyeti bizim en büyük mutluluk kaynaklarımızdan biridir. Gerek aileleriniz ve gerekse bu ulvi görevi yapmakta gönüllü olarak hizmet veren rehabilitasyon merkezimiz için Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı olarak desteklerimiz her zaman olacaktır. Son yıllarda özel çocuklarımızın eğitimi konusunda Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ve  Milli Eğitim Bakanlığımızın yaptığı çalışmalar ile bu eğitimlerin erken başlatılmasının nekadar önemli olduğu gün geçtikçe anlaşılmaktadır. Tüm bunları göz önünde bulundurarak bizler de Devletimizin bütün imkanlarıyla sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
    Diyadin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Azmi Berkan ise, kendilerinin bu şekilde bir ziyareti ilk kez yaptıklarını ve Diyadin’deki gerek Kaymakamlık gerekse Belediye çalışmalarında eğitim gören çocuklarımızın unutulmaması kendilerini ve aileleri çok mutlu ettiğini söyledi. Diyadin’de ilk kez bir Kaymakamın makamında bu özel çocukları ağırladığını belirten Berkan, "Göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı çocuklarımız adına çok teşekkür ediyorum" dedi.
    Ziyarette bulunan aileler de samimiyetlerinden dolayı Öner çiftine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!