Sandıklı'da sıcak asfalt çalışmaları

Güncelleme Tarihi:

Sandıklıda sıcak asfalt çalışmaları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 12:50

Sandıklı'da sıcak asfalt çalışmaları

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde geçen yıl başlayan sıcak asfalt çalışması devam ediyor.

Geçen yıl ilçenin en işlek noktalarından İstasyon Caddesi ve Yunus Emre Bulvarı'nda başlayan çalışma kapsamında yaklaşık 75 bin metrekare sıcak asfalt malzemesi kullanıldı. Yunus Emre Mahallesi'nden şehir mezarlığına kadar olan kısım, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Gazi Osman Paşa Sokak, Mimar Sinan Caddesi, Enver Paşa Caddesi, Mithat Paşa Caddesi, Fatih Sokak, Lise Caddesi ve deforme olan yollar sıcak asfaltla kaplandı.

Bu yıl ise Eski Afyon Caddesi'nden başlatılan asfalt çalışmaları, Yalıncak Caddesi ve ardından da Ofis Caddesi'ne kadar ulaştı. Çakır Mahallesi Nilüfer Sokak'ta sıcak asfalt çalışması tamamlanırken, çalışmaların devam edeceği bildirildi.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "İlçemizde doğalgaz, elektrik hatlarının döşenmesiyle başlattığımız kaldırım ve asfalt çalışmaları hızla devam ediyor. Vatandaşlarımızın isteği üzerine İstasyon Caddemizde asfaltlama çalışmalarımız başlayacak. Ofis Caddesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi. Eski asfaltların sökülerek yenilendiği çalışmalar kış gelmeden tamamlanacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!