Vali Tutulmaz Akdağ'daki çalışmaları inceledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Tutulmaz Akdağdaki çalışmaları inceledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2018 14:50

Vali Tutulmaz Akdağ'daki çalışmaları inceledi

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR Valisi Mustafa Tutulmaz, Sandıklı ilçesindeki Akdağ'da çalışmaları inceledi.
Vali Mustafa Tutulmaz, Akdağ'a giderek yapılan çalışmaları inceledi. Vali Tutulmaz'ın incelemelerine Kaymakam Eflatun Can Tortop, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, belediye meclis üyeleri ve daire amirleri katıldı.
Vali Mustafa Tutulmaz, "Akdağ'a son 1 yıllık süreçte neler yapıldığını ve neler kazandırıldığını biliyorum. Geçen yıllarda Akdağ'daki gölet yoktu. Buradaki gölet Akdağ'ın gerdanlığı oldu. Artık Akdağ'da maviyle yeşil bir aradadır. Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katkılarıyla Akdağ harika bir yer oldu ve turizme kazandırıldı. Özellikle kendisine teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde Sandıklı Belediyemiz de buranın işletmesini üstlendi. Akdağ artık yıldızı parlayan, Sandıklı ilçemizin önemli bir destinasyon merkezi haline geldi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum ve bu doğa harikası mekana herkesi bekliyoruz" dedi.
Akdağ incelemelerinin ardından ilçeye bağlı Sorkun ve Saltık köyleriyle Hocalar ilçesine bağlı Kozluca, Akçadere, Çalca ve Yağcı köylerini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!