Sandıklı'da değerlendirme toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Sandıklıda değerlendirme toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2018 11:51

Sandıklı'da değerlendirme toplantısı

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde Kaymakam Eflatun Can Tortop başkanlığında köy, mahalle muhtarları ve belediye başkanlarıyla değerlendirme toplantısı düzenlendi.
Kaymakam Eflatun Can Tortop başkanlığında kaplıca bölgesindeki bir otelde yapılan toplantıya köy, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şükrü Ülgüner, Özel İdare Müdürü Halil Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Çakır, İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savur, daire amirleriyle köy ve mahalle muhtarları katıldı. Genel değerlendirme yapılan toplantıda eğitim öğretim, uyuşturucu ile mücadele, emniyet tedbirleri, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi konular değerlendirildi.
Kaymakam Eflatun Can Tortop, eğitim öğretimde kalitenin artırılması, taşımalı sistemde araçların denetimlerinin yapılması, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelede emniyet tedbirleri konularında daha hassas davranılması gerektiğini söyledi. Tortop, "Bu bağlamda mahalle ve köy muhtarlarımıza önemli görev düşüyor. Özellikle uyuşturucu ve madde bağımlılığı kullanımı konusunda muhtarlarımızın duyarlı olması lazım, mahalle ve köylerimizde bulunan metruk binalarda, kullanılmayan evlerde bu olaylar yoğun oluyor. Ayrıca köylerimizde hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı duyarlı olunmasını, yerleşim yerlerinizde yabancı uyruklu vatandaşların ikamet durumunda ilgili kurumlara bildirilmesi, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşıldığında güvenlik güçlerimizle irtibata geçilmesini özellikle rica ediyoruz" dedi.
Toplantı sonrası muhtarların istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam Tortop, daire amirlerine de yardımcı olmaları konusunda talimat verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!