Öğrencilere masal okuma saati

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere masal okuma saati
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 11:49

Öğrencilere masal okuma saati

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI SANDIKLI, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde anasınıfı öğrencilerine 'masal okuma saati' etkinliği düzenlendi.

Sandıklı Halk Kütüphanesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap okumayı sevdirmek amacıyla anasınıfı öğrencilerine yönelik 'masal okuma saati' etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında talep eden okulun anasınıfı öğrencileri öğretmenleriyle birlikte kütüphaneye gelecek ve okuma salonunda öğretmenleri ve gönüllü eğitmen tarafından masallar okunacak. Etkinliğe ilk olarak Atatürk İlkokulu'nun anasınıfı öğrencileri katıldı. Öğrencilere gönüllü eğitmen Esra Poyraz Ünal tarafından canlandırarak masal okundu.

Kütüphane çalışanlarından Mevlüt Tunç, "Kütüphane olarak geçen yıl çocuklarımıza 'masal okuma saati' olarak bir etkinlik başlattık. Bu konuda milli eğitimden destek istedik. Sağ olsun desteklerini esirgemediler. Bu etkinlik okulların açık olduğu sürece devam etti. Bu yıl da bu etkinliğimiz Atatürk İlkokulu anasınıfı öğrencilerinin talebi üzere gerçekleşti. İsteyen okul olursa etkinliğimiz devam edecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!