Şampiyonluk kutlamasında evlilik teklifi

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluk kutlamasında evlilik teklifi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 14:01

Şampiyonluk kutlamasında evlilik teklifi

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - Bölgesel Amatör Ligi'nden 3. lige yükselen AFJET Afyonspor, şampiyonluk kutlamasında takımın başarılı futbolcu İsmet Benli, taraftarının önünde kız arkadaşı Meryem Yavuz'a evlilik teklifi yaptı.

Anıt Park'ta düzenlenen kutlamaya Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop, Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, teknik heyet, futbolcular ve çok sayıda taraftar katıldı. Renkli görüntülerin oluştuğu şampiyonluk kutlamasında taraftarlar dört yıl aradan sonra takımın profesyonel lige çıkmanın coşkusunu yaşadı. Taraftar, takım otobüsüyle alana giren futbolcuları meşaleler ve tezahüratlarla karşıladı. Kutlamalarda taraftar ve futbolcular fotoğraf çektirip, şampiyonluk sevincini yaşadı.

'EVLENME TEKLİFİ YAPTI'

Kutlamalarda AFJET Afyonspor'un başarılı sol ağayı İsmet Benli, kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. İsmet Benli'nin, Meryem Yavuz'a taraftarların önünde evlenme teklifi alanda büyük alkış aldı. Benli'nin teklifine Meryem Yavuz'un 'evet' cevabı vermesinin ardından çiftin yüzüklerini Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel taktı.

'KISKANANLAR ÇATLASIN'

Bir yıllık başarılı mücadelenin sonucu hep birlikte şampiyonluğu aldıklarını söyleyen Başkan Çoban, "Bu başarıda en büyük katkıyı taraftarlarımız yaptı. Sizlere özellikle teşekkür ediyorum. Futbolcularımız, teknik heyetimiz, yardımcı personelimiz gerçekten olağanüstü bir performans gösterdi. Basketbol takımımız da ilk yılda bölgesel ligden, ikinci lige çıktı. Voleybol takımımız ilk yılında üçüncü ligden ikinci lige çıktı. Sizlerin desteğiyle bu sene ikinci lige de çıkacağız. Başarı hep Afyon'un olsun, kıskananlar çatlasın" dedi.

"ÖRNEK BİR KULÜP OLDUK"

AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel ise dört yıl önce kurdukları AFJET Afyonspor için büyük hedefler koyduklarını söyledi. 2013 yılında amatör ligde başladıklarını anlatan Sel, o dönem söylediği '10 yıl sonra Beşiktaş'ı, Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı ağırlayacağız' sözlerini hatırlattı. Bu sezon 3. ligde mücadele edeceklerini dile getiren Sel, "Seneye bu zamanlarda 2. lige çıkmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bu başarı bir ekip işidir. Hep birlikte kenetlenirsek başarı daima yanımızda olur" diye konuştu.

Teknik direktör Cüneyt Tiryaki, AFJET Afyonspor'da göreve başladığı 20 Temmuz günü verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Tiryaki, kendisine ve takıma destek olanlara teşekkür etti. AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, hedefledikleri şampiyonluğu yaşadıkları için mutlu olduğunu belirtti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!