Şampiyonlardan Vali Yıldırım'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlardan Vali Yıldırıma ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 16:54

Şampiyonlardan Vali Yıldırım'a ziyaret

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - KULE atlama Türkiye birincisi Yaprak Selin Keskin ve Muay Thai Türkiye birincisi Kübra İşbilen, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

Kule atlama Türkiye birincisi Yaprak Selin Keskin ve Muay Thai Türkiye birincisi Kübra İşbilen, antrenörleri Nurhan Keskin ile Serdar Şanlı birlikte Vali Aziz Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop da ziyarete katıldı. Yaprak Selin Keskin'in Afyonkarahisar'ın gururlarından biri olduğunu söyleyen Tortop, bugüne kadar aldığı derecelerle ilgili bilgi verdi. Tortop, Kübra İşbilen'in ise 2016 yılında Muay Thai Büyük Kadınlar Türkiye 1'inciliğini kazandığını, aynı yıl Avrupa Şampiyonası Büyük Kadınlarda ise üçüncülük kazandığını kaydetti.

Her iki başarılı sporcunun ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini anlatan Vali Aziz Yıldırım, elde edilen başarıların Afyonkarahisar'ı adına yakışır biçimde tanıttığını vurguladı.

Başarıda emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Yıldırım, sporcuların başarısının artması için desteklerini devam ettireceklerini kaydetti.

FOTOGRAFLI

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!