Rekabet Kurulu Başkanı, Vali Güner'i ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Rekabet Kurulu Başkanı, Vali Güneri ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 13:43

Rekabet Kurulu Başkanı, Vali Güner'i ziyaret etti

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Valisi Hakan Yusuf Güner'i ziyaret eden Rekabet Kurumu Başkanı Ömer Torlak, kentin gelişiminin artarak süreceğine inandığını aktardı.

Rekabet Kurumu Başkanlığı tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim programı için Afyonkarahisar'a gelen Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, Vali Hakan Yusuf Güner'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret öncesi Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Prof. Dr. Ömer Torlak, Vali Hakan Yusuf Güner'e nazik karşılamalarından dolayı teşekkür etti.

Afyonkarahisar'daki programları hakkında bilgiler veren Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, Afyonkarahisar'ın termal imkanlarının rantabl hale geldiğini memnuniyetle müşahede ettiğini belirtti. Termalin başkenti olarak bilinen Afyonkarahisar'da bulunmaktan çok memnun olduğunu söyleyen Prof. Dr. Torlak, beş yıldızlı otellerin, üniversitenin, kurum ve kuruluşların sahip olduğu büyük imkan ve potansiyelle Afyonkarahisar'ın çok geliştiğini ve bu gelişimin artarak devam edeceğini düşündüğünü sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!