Polis ve jandarmadan operasyonlar

Güncelleme Tarihi:

Polis ve jandarmadan operasyonlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2017 13:45

Polis ve jandarmadan operasyonlar

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da polis ve jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda gümrük kaçağı sigara ve cep telefonu ile uyuşturucu madde ele geçirildi. Olaylarla ilgili 9 şüpheli gözaltına alındı.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda, 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Şahısların üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramada 107 fişek bonzai maddesi ele geçirildi.

Kaçakçılık suçlarının önlenebilmesi amacıyla kent merkezinde düzenlenen bir başka operasyonda, bir telefon bayiinde yapılan aramada 28 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Gümrük kaçağı sigara sevkiyatının yapılacağı ihbarı üzerine Çay İlçesi'nde uygulama başlatıldı. Bir araçta yapılan aramada 6 bin 50 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Araçta bulunan 2 kişi gözaltına alındı.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Sinanpaşa İlçesi'nde gerçekleştirilen bir operasyonda ise 2 ayrı evde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 81 gram kubar esrar, ruhsatsız tabanca, faturasız kurusıkı tabanca, 21 adet 9 milimetre çapında tabanca fişeği, 55 adet kurusıkı tabanca fişeği, 4 tabanca şarjörü ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonlarda gözaltına alınan 9 şüphelinin emniyet ve jandarmadaki sorgularının ardından adli mercilere sevk edileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!